Werving & Selectie

Werving & selectie voor profit en not-for-profitorganisaties

Zoekt u kandidaten voor management- of salesposities of bent u zelf kandidaat? ILVO is specialist in het werven- en selecteren van kandidaten die met overtuiging voor hun nieuwe werkgever kiezen en snel effectief inzetbaar zijn.

Werving en selectie van ILVO richt zich op profit en not-for-profitorganisaties die hun vacatures willen invullen voor de lange termijn. Daarnaast zetten we ons in voor kandidaten die toe zijn aan een nieuwe loopbaanstap of in het kader van employability, outplacement of arbeidsmarktori├źntatie een beroep willen doen op onze expertise.

Wij staan voor de belangen van zowel werkgevers als werknemers. Onze dienstverlening is modulair in te zetten met de volgende modules:

Inzicht in vacature en organisatie opdrachtgever

Om een objectief functieprofiel met een concrete formulering van competenties, die passen bij de functie en de opdrachtgever, te verkrijgen starten we met een grondige analyse van de vacature en de bedrijfscultuur. Daarbij fungeert de werving- en selectieadviseur van ILVO als sparringpartner.

Werving

Werving begint met het plaatsen van de vacature op (onze) websites. Maar ook met het doorzoeken van onze kandidatenbank.

Selectie met assessment en interview

Voor een eerste selectie van kandidaten maakt onze werving- en selectieadviseur gebruik van de ILVO-kandidatenbank, ons netwerk en de reacties van kandidaten. Daarna volgt een assessment en een interview met de kandidaten. Hieruit volgt een goed onderbouwde voordracht van kandidaten.

ILVO hanteert marktconforme tarieven.