Beroepskeuzetesten voor starters en ervaren medewerkers

Voor vers-afgestudeerde starters op de arbeidsmarkt kan het lastig zijn om te bepalen welke richting zij met hun studie op willen. Veel studies zijn breed en bieden daardoor erg veel mogelijkheden. Dit is enerzijds een voordeel, maar kan het anderzijds lastig maken om te kiezen. De coaches van ILVO kunnen deze starters een steuntje in de rug bieden met behulp van een combinatie van een aantal gerichte tests en gesprekken. Dit leidt uiteindelijk tot een concreet beroepskeuzeadvies en praktische tips en adviezen om hier te komen. Een goede start van uw loopbaan is namelijk het halve werk!

Ook wanneer u een carrièreswitch overweegt kunnen wij u op weg helpen. Het kan namelijk lastig zijn om de juiste koers te bepalen en met een plan van aanpak te komen met concreet te zetten stappen. Dit zijn zaken waar wij u bij kunnen ondersteunen door middel van een combinatie van gerichte tests en gesprekken. Of u nu stappen wil maken binnen de organisatie waar u nu werkzaam bent of daarbuiten.

De coaches van ILVO hebben veel ervaring met het ontdekken van talenten, vinden van mogelijkheden en het benoemen van ambities. De ervaring leert dat de begeleiding, tips en adviezen mensen helpt om zelfbewuster te worden. Als een gevolg kunt u makkelijker keuzes maken of uzelf presenteren bij sollicitatie- of netwerkgesprekken.