Coaching & Loopbaanbegeleiding

Coaching en loopbaanbegeleiding op maat

Bij ILVO kunt u terecht voor coaching en loopbaanbegeleiding op maat. Dat wil zeggen dat wij coaching bieden afhankelijk van uw vragen en doelen. De behoefte aan loopbaancoaching ontstaat vaak wanneer er een wens is voor persoonlijke of professionele verbetering. Ook kunnen gebeurtenissen op werk of privé aanleiding vormen voor de vraag naar begeleiding van buitenaf. De coaches van ILVO hebben veel ervaring met het ontdekken van eventuele blokkades, vinden van mogelijkheden en het benoemen van ambities. Wij zijn ook beschikbaar wanneer u op korte termijn behoefte heeft aan een sparringpartner voor het beantwoorden van loopbaanvragen.

Belangrijk voordeel van een externe coach is de neutraliteit en onbevooroordeelde blik. In vertrouwen kan op deze manier gewerkt worden aan persoonlijke ontwikkeling en groei of vorm worden gegeven aan een veranderingsproces. Alle coaches van ILVO beschikken over veel praktijkervaring, waardoor hun theoretische kennis kunnen combineren met de ervaringen uit de praktijk.

De coachingssessies kunnen uitkomst bieden voor uiteenlopende vraagstukken. U kunt hierbij denken aan vragen op het gebied van effectief communiceren, (loopbaan-)keuzes maken, leidinggevende vraagstukken of persoonlijke effectiviteit. De coaches van ILVO hanteren een resultaatgerichte aanpak, waarbij doelen aan het begin geformuleerd worden, regelmatig getoetst en geëvalueerd worden en zo nodig bijgesteld.

Bij ILVO vinden wij het belangrijk dat er een goede klik is tussen de deelnemer en de coach. U kunt daarom vrijblijvend een afspraak met ons maken voor kennismaking en meer informatie.